Oferta

Oferta ślubna

Na bogato, skromny lub też tematyczny…. Tort ślubny jest niewątpliwie jednym z największych atrybutów weselnego przyjęcia. Często jest obiektem dyskusji oraz na długo pozostaje w pamięci zarówno pary młodej jak i gości. Bycie jego wykonawcą jest zawsze dla Nas wielkim zaszczytem. Te szczególne projekty wymagające największej precyzji są dla Nas priorytetem.

Ogólne

Nasze wyroby wykonywane są z najlepszej jakości składników a dekoracje z dbałością o szczegóły, jestem otwarci na indywidualne życzenia naszych klientów.

Przy zamówieniu powyżej 1000 zł dowozimy zamówienie do lokalu w promieniu do 30 km, przy zamówieniu powyżej 2000 zł dowozimy w promieniu do 50 km, w przypadku zamówienia poniżej danej kwoty a konieczności dowozu ustalamy opłatę za transport.

Państwa młodych prosimy o ustalenie w lokalu czy lokal posiada miejsce na przechowanie zamówionych wyrobów (np czy jest miejsce na tort o danej wysokości, po ustaleniu zamówienia jesteśmy w stanie podać wymiary tortu), w razie braku takiego miejsca próbujemy „przeprojektować” (np zrobić niższy a szerszy).

Pobieramy zadatek w wysokości minimum 40% wartości zamówienia

Państwo młodzi mają możliwość skorzystać z degustacji zarówno tortu jak i deserów. Ślubny box, to paczuszka, z 4-5 porcjami tortu w różnych smakach w przypadku boxu tortów lub 5 różnych deserów. Box jest bezpłatny w przypadku podpisania umowy ślubnej i wpłacie zadatku, w przypadku nie złożenia zamówienia za box należy zapłacić 80 zł.

Tort ślubny

Porcja tortu ślubnego niezależnie od smaku kosztuje w kremie 21 zł/porcja w wersji smakowej STANDARD (22zł/porcja w masie cukrowej), 23 zł/porcja w wersji smakowej LUX (25 zł/porcja w masie cukrowe), Do tego dochodzi koszt dekoracji (po ustaleniu projektu tortu wyceniamy dekorację), Pomagamy i doradzamy w zakresie zarówno doboru smaku jak i wyglądu tortu.

STANDARD – (najczęściej wybierany)

Tort wykonany z najwyższej jakości składników, składa się z biszkoptu zwykłego lub czekoladowego (do wyboru lub pół na pół) oraz bardzo bogatej gamy smakowej kremów na bazie śmietany i mascarpone

Owocowe: malina, truskawka, jagoda, owoce leśne, pomarańcza, cytryna, gruszka, borówka, mango, marakuja, wiśnia, porzeczka,

Nieowocowe: ciemna czekolada, biała czekolada, chałwa, wanilia, śmietana, karmel, oreo, kinderbueno, budyniowy, orzechowy, beza, nutella, jogurt, michałkowy, kawowy.

Smaki Lux: arbuzowy, lawenda, hibiskus, ferrero rocher, pistacjowy, yuzu.

Jeśli jakiegoś nie wymieniliśmy proszę zapytać, jesteśmy otwarci na propozycje i chętnie wprowadzamy nowości.

Dodatkowo w torcie mogą znajdować się również ciastka i chrupki, kawałki owoców, frużeliny owocowe, chrupiące praliny (dodatkowo 2zł/porcja): malinowa, pomarańczowa, marakuja, mleczna czekolada, chrupka z nutellą, karmelowo-orzechowa). Tort ma 3 przełożenia smaku, każde przełożenie może być w innym smaku. Tort ma ok 12-14 cm

PROPOZYCJE SMAKÓW
  1. „ZACHCIANKOWO”
    Biszkopt waniliowy genueński, krem malinowy z praliną malinową/krem palona biała czekolada z frużeliną truskawkową/marakuja – mango z kawałkami truskawek
  2. „BORÓWKOWO CZEKOLADOWY”
    Biszkopt czekoladowy, krem borówkowy z praliną czekoladową/krem czekoladowy z frużeliną borówkową/ krem śmietankowy z borówkami
  3. „TRUSKAWKOWY”
    Biszkopt genueński, krem truskawkowy z praliną z białej czekolady/krem biała czekolada z frużeliną truskawkową/krem śmietankowy z kawałkami truskawek
  4. „ŚLIWKOWO MIGDAŁOWY”
    Biszkopt genueński migdałowy, krem śliwkowy z praliną migdałową/ krem migdałowy z powidłami śliwkowymi/krem czekoladowy na bazie czekolady deserowej
  5. „SNIKERS”
    Biszkopt genueński orzechowy, krem karmelowy z praliną orzechową/krem czekoladowy z frużeliną porzeczkową/krem orzechowy z karmelem
  6. „LUX”
    biszkopt genueński migdałowy, krem yuzu lub hibiskus z praliną migdałową/krem z paloną białą czekoladą i frużeliną truskawkową/krem mango z kawałkami malin i truskawek
  7. „WIŚNIOWY” Biszkopt czekoladowy, krem wiśniowy z praliną czekoladową/krem czekoladowy z frużeliną wiśniową/ krem śmietankowy z wiśniami

Słodki stół – desery

  • minidesery (krem na bazie śmietany/biszkopt/owoce lub frużelina lub pralina, tiramisu, snikers, smak dowolny) w pojemniczku
  • desery musowe czekoladowe lub owocowe w pojemniczku
  • minipavlova z curdem o smaku cytryny/limonki lub malinowym, kremem śmietankowym i owocami
  • panna cotta z musem owocowym
  • mini daquas z kremem karmelowym lub kawowym (na bazie curdu) orzechami włoskimi i daktylami
  • muffinki waniliowe/waniliowe z czekoladą/czekoladowe (możliwość nadziania np frużeliną/budyniem o dowolnym smaku/karmelem lub ) z kremem
  • sernik na zimno waniliowy z owocami i galaretką
  • minitarta malinowa chmurka (kruche ciasto, maliny w galaretce, krem śmietankowy i beza)
  • minitarta mix smaków owocowe oraz bez owoców
  • donuty (2 szt)
  • lody na patyku (mix smaków, smaki do uzgodnienia)
  • cake popsy (2 szt)
  • makaroniki (2 szt )
  • sernik na zimno z galaretką
  • Macie własne propozycje? jesteśmy na nie otwarci

CIASTA (możliwa ilość porcji 6-10-16-20-24-30)

  • sernik zwykły
  • sernik snikers
  • sernik z rosą
  • sernik pistacjowy
  • orzechowiec
  • ciasto drożdżowe z wiśniami/malinami/jagodami/truskawkami
  • szarlotka (kruche ciasto, wysmażane jabłka z cynamonem i kardamonem, beza i kruszona)
  • malinotka (kruche ciasto, wysmażane maliny, beza i kruszona)
  • ciasto z kremem oreo
  • ciasto czekoladowe z bakaliami
  • brownie
  • ciasto marchewkowe
DESER SPECJALNY

monoporcja musowa w lustrzanej polewie mirrorglass, smak do ustalenia

CENNIK Słodki Stół (dotyczy powyżej 50 porcji)

Pakiety

1 porcja na osobę – 20zł/osoba

2 porcje na osobę – 35zł/osoba

3 porcję na osobę – 50zł/osoba

4 porcje na osobę – 70zł/osoba

5 porcji na osobę – 80zł/osoba

Przy zamówienie mix 5 deserów (pozostawienie nam wolnej ręki co do wyboru rodzajów deserów) – 10%

Oferujemy również kompleksową obsługę „słodkiego stołu” taka jak dowóz, ustawienie wraz z wypożyczeniem naczyń oraz dekorację i odbiór naczyń następnego dnia, z uwagi na indywidualny charakter każdego przyjęcia cena ta jest ustalana indywidualnie. Jest to kwota 300-500zł zależnie od tego jak daleki jest transport, jak dużo raz jakich dekoracji zostanie wypożyczonych, posiadamy w swojej ofercie również okrągłe biały standy

UWAGA! w przypadku zamówienia candy baru i ciasta w formie blachy z oferty indywidualnej, ciasto z blachy nie jest przez nas ustawiane na candy barze razem z innymi deserami, w tym celu w ofercie deserów jest to samo ciasto w okrągłej formie. Ciasto w formie blachy jest wówczas dostarczane do lokalu i pozostawiane w takiej formie obsłudze, z którą należy ustalić co, w jakiej formie czy za ewentualnie jaką dodatkową opłatą ze strony lokalu będzie podane. Wykrojenie ciasta z blachy w na tyle estetycznej formie, żeby nadawało się ono na candy bar nie zawiera się w usłudze ustawiania słodkiego stołu, bardzo często też, zależnie od danego ciasta by zachować formę, nie jesteśmy w stanie wykroić wszystkich kawałków, dodatkowo każda porcja na candy barze posiada jakąkolwiek podstawkę, zarówno usługa wykrawania ciasta jak i dodatkowa podstawka pod każdy kawałek, nie jest uwzględniona w cenie ciasta w formie blachy w ofercie indywidualnej bo celem tej oferty nie jest candy bar, W ofercie Candy baru znajdują się jednak ciasta w formie okrągłej, które jak najbardziej są w formie estetycznej i łatwej w obsłudze

Zamówienia

Chcesz złożyć zamówienia lub masz pytania? Serdecznie zapraszamy do kontaktu :)

Skontaktuj się z nami